2024 április 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Gold sprint

Gold sprint

Kérj Árajánlatot!

Gold Sprint-avagy bicikli verseny egyhelyben
Pedálkirályoknak kiváló szórakozás, de azok is élvezni fogják, akik nincsenek oda a bringázásért, mert itt a lényeg a tekerésen van, nem pedig az egyensúlyon. Próbáljátok ki Ti is a kerékpáros görgőversenyt!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Gold Sprint – avagy bicikli verseny egy helyben

Páros bicikliverseny akár egy egészen kicsi, fedett helyen? Pontosan! A Gold Sprint, vagy más néven kerékpáros görgőverseny segítségével, a versenyzők egymással vetélkedve tekernek, úgy, hogy közben tapodtat se mozdulnak. De ez nem azt jelenti, hogy ne kellene tekerniük! Merthogy nagyon is kell, hiszen az eredményeik egy kivetítőn jelennek meg , ahol a versenyt mindenki nyomon követheti. Pedálkirályoknak kiváló szórakozás, de azok is élvezni fogják, akik nincsenek oda a bringázásért, mert itt a lényeg a tekerésen van, nem pedig az egyensúlyon.

A Gold Sprint a biciklis futárokhoz köthető, a nevét az 1999-ben megrendezett futár-világbajnokság szervezőjéről kapta.
Két fix bringa van egy-egy padra erősítve, így egyensúlyozni nem kell, csak a tekerésre koncentrálni. Ezeken a kerékpárokon kell adott távot, minél rövidebb idő alatt letekerni, és az eredményeket a versenyzők egy kivetítőn tudják követni. A versenyhez nem kell más, mint 6×3 méternyi szabad terület, na meg lelkes versenyzők. A verseny „helyszínét” Ti választhatjátok ki, hogy melyik virtuális országúton vagy pályán bringázzatok. Minden rendezvényen nagy népszerűségnek örvend, legyen az céges rendezvény, családi nap, sportnap vagy falunap, mert bárki biztonságosan versenyzővé válhat, csapattársai pedig átérzik a verseny szellemét, miközben a kivetítőt figyelve szurkolnak neki. Kicsik és nagyok egyaránt lelkesen próbálják ki a Gold Sprintet, mert egy igazán izgalmas szórakoztató program.

Az eszköz brandingelhető, illetve a kivetített sebességmérő háttérképe kérésre módosítható.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez