Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Kerékpáros akadálypálya

Kerékpáros akadálypálya

Kérj Árajánlatot!

Kerékpáros akadálypálya az aktív szórakozás
Kültéri rendezvényekhez, kisebb-és nagyobb gyerekek számára is ideális program.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Kerékpáros akadálypálya, az aktív szórakozás

A kerékpáros akadálypálya a biciklizés szerelmeseinek tökéletes választás! Ez a szórakoztató program, remek lehetőséget nyújt fejleszteni az egyensúlyérzéket, kipróbálni magunkat meggyire vagyunk biciklizsonglőrök és közben még remekül is szórakozunk! Ehhez mi biztosítunk minden eszközt, nektek már csak fel kell pattanni a kerékpárokra és irány az akadálypálya.

 A kerékpáros akadálypálya bérlése remek választás családi napokra, sportnapokra és minden olyan rendezvényre ahol gyerekek is lesznek, mert az elsők között mindig népes gyereksereg akarja kipróbálni magát a pályán. Béreljetek Ti is  kerékpáros akadálypályát és rendezzétek meg saját házi bajnokságotokat! Mindenki jól fog szórakozni miközben szlalomozni próbál a különböző akadályok között.

Az egyensúlyérzék fejlesztéséhez, és a kerékpározás minden apró fortélyának elsajátításához nem is tudnánk jobbat ajánlani, mint a kerékpáros akadálypályát! Ehhez biztosítjuk a bicikliket, bójákat, a libikókát és az izgalmas pályát! Biztosak lehettek benne, hogy olyan pályával készülünk, ami minden korosztály számára szórakoztató és kihívás lesz.

Kültéri rendezvényekhez ajánljuk, az akadálypálya területigénye 20×20 méter, füves, vízszintes terület. Kisebb-és nagyobb gyerekek számára is ideális program.

Kapcsolódó termékek