2024 július 23, kedd

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Kacanga furfangos bicikli

Kacanga furfangos bicikli

Kérj Árajánlatot!

Adott két kerék, egy váz, egy kormány és egy nyereg. Vagy valamelyik hiányzik, esetleg valamelyikből jóval több van? A kacanga furfangos biciklik olyat tudnak, amit a mezei bringák nem! Próbáljátok ki Ti is!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Kacanga furfangos bicikli, a biciklizés új élménye

A Kacanga furfangos bicikli esetében nem igazán adott két kerék, egy váz, egy kormány és egy nyereg. Most azt kérdezed magadban, hogy akkor hogyan lehet vele bringázni? Pontosan ez a lényeg! Furfangosan! A kreativitásodra, egyensúlyérzékedre és egy nagy adag humorra lesz szükséged. Ugyanis a kacanga furfangos bicikli jóval több mint egy mezei bicikli.
Van, hogy hiányzik a pedál, esetleg több van, netán az egész mechanizmus teljesen ellentmond mindennek amit eddig a biciklizésről gondoltál. Van, amelyiket ketten kell, hogy tekerjétek, másképp nem fog elindulni, de vannak olyanok, ami egy személynek is kihívás. A kacanga furfangos bicikli amellett, hogy meghökkentő és rendkívül szórakoztató, fejleszti az egyensúlyérzéket és a koordinációt is. Ne hagyjátok ki a biciklizésnek ezt az új dimenzióját, ígérjük, hogy nem fogjátok megbánni!
A kacanga furfangos bicikli bérlése tökéletes választás csapatépítésekre, családi napokra és sportnapokra is, tényleg csak ajánlani tudjuk!  Gondoljátok újra, amit eddig a bringázásról hittetek, mert sok meglepetés fog várni titeket, de egy biztos, hogy jól fogtok szórakozni!

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez