2024 május 22, szerda

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Gumiasztal – Trambulin

Gumiasztal – Trambulin

Kérj Árajánlatot!

Gumiasztal, a megunhatatlan kedvenc
Több méretben, nagy mennyiségben is tudunk biztosítani rendezvényekre gumiasztalt, trambulint, így garantáltan nem lesz unatkozó gyerkőc a környéken!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Gumiasztal, a megunhatatlan kedvenc

Lehet a gumiasztalt nem szeretni? Mi nem hinnénk! Egyszerűen mindenki imád ugrálni trambulinon, legyen szó gyerekről, vagy felnőttről. Az ugrálás, és pillatanyi repülés élménye boldogsághormont és adrenalint termel, így ez a megfejtés arra, hogy miért töretlen ennek sport és szórakoztató eszköznek a sikere már évszázadok óta. Gondoltad volna, hogy a gumiasztal elődjét már az ősi Kínában és Egyiptomban is használták? De az első feljegyzések a trambulin használatáról az inuit eszkimóktól szárnaznak, akik rozmár bőrt használtak hozzá, és egyértelműen játékra is használták amellett, hogy életmentő eszközként is funkcionált. 2000-óta pedig már olimpia sportág is.

A gumiasztal bérléssel biztosra vehetitek, hogy a rendezvényetek nem lesz lapos! Akár családinapot vagy sportnapot szerveztek, legyen szó fesztiválról vagy falunapról, a trambulin sosem áll majd üresen. Amire még számítani lehet, hogy a rendezvény végén a szülők nehezen fogják tudni lekönyörögni a csemetéket róla.
Gumiasztal bérlését több méretben és nagy mennyiségben is biztosítani tudjuk rendezvényekre, így garantáltan nem lesz unatkozó gyerkőc a környéken!

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez