2024 április 25, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Mobil mászófal – 6 méter

Mobil mászófal – 6 méter

Kérj Árajánlatot!

A mobil mászófal az egyik legnépszerűbb eszközünk, mely minden korosztálynak maradandó élményt nyújt.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Mobil mászófal az aktív szórakozás eszköze

A mobil mászófal az egyik legnépszerűbb eszközünk, amely minden korosztálynak maradandó élményt nyújt. A hat vagy nyolc méter magas, háromoldalú mászófalon egyszerre akár 3 ember is kipróbálhatja a falmászást. Oldalanként más-más nehézségű útvonalakat tudunk kialakítani, vagyis a kezdők mellett a haladó falmászók számára is kihívást és élvezetet jelent ennek a  sporteszköznek használata.

A sportnapok kedvenc rendezvényeszköze, de gyakorlatilag bármilyen rendezvényre kiváló választás, mert mindenki nyugodtan kipróbálhatja, nemre és korosztályra való tekintet nélkül.

És ha úgy érzitek, hogy  Ti még több izgalomra vágytok, akár versenyt is rendezhettek, melyikőtök tud hamarabb feljutni a fal tetejére. A mászófal önmagában is kiváló szórakozást nyújt, de kombinálhatjuk lecsúszó kötélpályával vagy  a rekeszépítéssel, így biztos, hogy rendezvényeden mindenki meg fogja találni a számára tökéletes szórakozást nyújtó programot.

Kiváló választás, ha még izgalmasabbá szeretnéd tenni outdoor rendezvényedet, a mászófal ugyanis a buli legnagyobb részében várhatóan teljes kihasználtsággal fog működni. A mobil mászófal terület igénye 20×20 méter vízszintes terület, amely lehet aszfalt vagy füves talaj is. Kollégáink szakszerűen telepítik rendezvényhelyszínedre, minden biztonsági feltételt maximálisan ellenőrizve és betartva.

A mászófal maximum 120 kg-os testsúlyig használható.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez