2024 április 13, szombat

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Eurobungee trambulin

Eurobungee trambulin

Kérj Árajánlatot!

Az eurobungee trambulinnak az adrenalin garantált, és közben olyan mutatványokat hajthatsz végre, amikre álmodban se gondoltál volna.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Eurobungee trambulin az ugrálás élvezete

Az eurobungee trambulin, avagy a gumiköteles trambulin segítségével, most kipróbálhatod, hogy milyen lehet igazi akrobatának lenni és magasba repülni minden egyes ugrással!  Teljes biztonságban élvezheted ezt a szuper rendezvényeszközt, és kipróbálhatsz minden olyan akrobatikus mozdulatot, amit a filmekben láttál. Az eurobungee trambulinnal az adrenalin garantált, és biztosan jól fogsz szórakozni kollégáiddal, családoddal együtt, ha az eurobungee trambulin bérlése mellett döntötök.
Az eurobungee trambulin, gyakorlatilag a bungee jumping, és az ugrálóasztal keresztezése. Egy speciális heveder, gumikötelek és egy feszítőszerkezet segítségével, akár 6 méter magassába is ugarhatunk teljes biztonsággal. Átélhetjük a súlytalanság állapotát, amikor a gravitáció megszűnik. Mit is mondhatnánk, egyszerűen felemelő érzés! Ami még szintén szuper, hogy bárki nyugodtan kiprobálhatja, kisgyerekek, felnőttek és az idősebb korosztály is! Nem kell hozzá sportólónak lenni, egyszerűen csak szabadon kell engedni a bennünk rejlő gyermeket, és az élmény magával ragad majd!

Az eurobungee trambulin bérlése így remek ötlet, bármilyen rendezvényről legyen is szó. Családinap, sport nap, céges buli vagy fesztivál, ez a gumiköteles trambulin szó szerint feldobja majd a hangulatot! A menet előtt talán nem hinnéd, de a végére ki sem akarsz majd szállni a gumiköteles ugrálóból.
Az eszköz biztonságos felállításáról gondoskodunk, továbbá a rendezvény ideje alatt képzett animátoraink felügyelik az eurobungee trambulin működését, hogy ti már csak élvezzétek az ugrálás örömét!

Az Eurobungee használatának feltétele a betöltött 10. életév.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez