2024 április 25, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

A Legfittebb Munkahely Programról – röviden

Idén 6. alkalommal keressük Magyarország Legfittebb Munkahelyét, ami az első 4 évben csak egy díj volt, immár teljes munkahelyi sportprogrammá nőtte ki magát.

A Legfittebb Munkahely Programmal azokat a cégeket szólítjuk meg, akik felelősséget éreznek munkavállalóik iránt, és ha még nem is tudják, de sejtik, hogy a fitt és egészséges munkavállaló aranyat ér. Az aktív, munkaképes életéveink 2/3-át a munkahelyen töltjük, így egyáltalán nem mindegy, hogy a munkahelyi közeg milyen hatással van az életmódunkra. Persze itt nem csak arról van szó, hogy alkalmazottként különböző juttatásokban részesülünk, hiszen a munkahelyi egészségfejlesztésbe (és ez által a sportba) fektettet energia többszörösen megtértül. Pontosabban a munkahelyi sportszervezés egy olyan hosszú távú befektetés, ami win-win-win alapelven nyugszik. Egyéni, vállalati és társadalmi szinten is csak nyernek vele a szereplők. A megtérülésről írt cikkünket ITT találod.

Hogyan is néz ki a Legfittebb Munkahely Program?

A jelentkezést a vállalat vezetője a www.legfittebbmunkahely.hu oldalon pár kattintással tudja leadni. Itt három féle csomagból is lehet akár választani, attól függően, hogy a vállalat milyen mélyen szeretné beleásni magát a munkavállalói igények megismerésébe és kielégítésébe. Az összes csomag alapja az online kérdőív, ami teljesen anonim és a munkáltató csak az összesített eredményeket látja (ami természetesen a jelenlegi, GDPR szabályozásnak is maximálisan megfelel).

Az eredményekből a munkáltató megismerheti a pontos munkavállalói sportolási szokásokat, illetve igényeket-, azaz körvonalazódik, hogy hogyan tudja a lehető leghatékonyabban megszervezni a munkahelyi sportprogramot. A felmérés eredményei alapján novemberben pedig a Legfittebb Munkahely Díjjal jutalmazzuk a kategóriájában legjobban teljesítő cégeket.

Tudjuk, hogy egy kisebb cég nem versenyezhet egy nagyvállalattal, ezért négy kategóriában várjuk a jelentkezéseket:

• Kisvállalat (7-50 fő)
• Középvállalat (51-250 fő)
• Nagyvállalat (251fő felett)
• Közigazgatás

A nyertesek a Legfittebb Munkahely 2018 cím mellett, – amely remekül felhasználható külső -és belső kommunikációban egyaránt, 100.000 Ft értékű sporteszközbérlésre feljogosító vouchert és 1 éves Battlejungle előfizetést is nyernek. Mint például a tavalyi nyerteseink:

 

Ezt követően – az eredmények és szakértőink segítségével igény szerint megszervezzük az egész éves sportprogramotokat, ami immár:

• munkavállalói igényeken alapul
• mérhető
• izgalmas és változatos

Tudj meg többet a programról weboldalunkon, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a 06 20 451 55 65 számon, vagy Facebookon keresztül

Jelentkezés: 2018. szeptember 30-ig.

Kapcsolódó cikkek

Így szervezz sportnapot, hogy az ne fulladjon unalomba

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük