2024 április 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Egri csapatépítés

Egri csapatépítés

Kérj Árajánlatot!

Kalandozzatok a magyar történelem egyik legizgalmasabb városában, majd merüljetek el a borkóstolásban és a finom falatokban. Ha mindezekkel megvagytok, a Török Fürdő segít kiheverni a fáradalmakat.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Csapatépítő program Egerben – történelem, kaland, bor

Helyszín: Eger belváros és Szépasszony-völgy

Résztvevők száma: 20- 300 fő

Program időtartama: 1 vagy 2 nap

Az egri csapatépítés alapja a GPS nyomkeresés, ami által a felfedezitek Eger városának rejtelmeit. 

Sok résztvevő esetén kisebb csoportokra osztunk titeket, ahol minden csapat különböző feladatok teljesítésével gyűjtheti össze a pontokat – a legtöbb pontot gyűjtő csapat nyeri a versenyt. Több száz résztvevő esetén több feladatcsomaggal készülünk (A, B, C, D feladatcsomagok), ezek közül tudnak majd a csapatok választani. 

A csapatépítő tréning első lépése a csapatstratégia kialakítása lesz, melynek folyamán a csapatok vezetőjük segítségével eldöntik, hogy a számukra elérhető két feladatcsomagból melyikhez kiket delegálnak. Fontos a kompetenciák felmérése, hiszen minden feladatcsomag versenyfeladatot is tartalmaz, ahol a teljesítésért pontokat lehet szerezni a csapat számára. 

Minden feladatcsomag 3-3 aktivitást tartalmaz, ezeket a kis csoportok forgószínpad-szerűen, menetlevélen meghatározott sorrendben és időbeosztás szerint teljesítik. A feladatcsomagok kialakításakor hangsúlyt fektettünk a változatosságra, így a résztvevők bármely csomagot választva találkoznak mozgásos, gondolkodós és kreativitást igénylő elemekkel is.

A feladatok helyszínét az előzetes bejárás alkalmával jelöljük ki, ügyelve arra, hogy a köztük lévő távolságot a menetlevélben jelzett időpontoknak megfelelően meg lehessen tenni. A program teljes időtartama 120 – 360 perc. A feladatok helyszínén a csoportokat animátoraink várják, ők ismertetik a teendőket, szükség esetén segítenek, felügyelik a feladatok végrehajtását.

 

Minta feladatcsomagok

 

A        feladatcsomag:

A1 – Képalkotás sportalkalmazással

A2 – Versírás

A3 – Kvíz

 

B        feladatcsomag:

B1 – Egy perc és nyersz

B2 – Céges csomagolás készítés

B3 – Íjászat, célba lövés

 

C        feladatcsomag:

C1 – Labdás sportok ügyességi feladat

C2 – Tojásvédő

C3 – Logikai feladatsor

 

D    feladatcsomag:

D1 – Hurka pálca épület készítés

D2 – Ergométer park

D3 – Eger patak állatai

 

Az ebédet követően a délután során kilátogatunk a Szépasszony-völgyébe, ahol pincelátogatáson és borászati bemutatón vesznek részt a csapattagok. Az estébe hajló borkóstolás és vacsora után térünk vissza a hotelbe.

 

2 napos program esetén a másnapot a csapattagok a Török Fürdőben és az Egri Termál-és Strandfürdőben heverik ki.

 

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez