2024 április 24, szerda

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

BADACSONYI CSAPATÉPÍTÉS

BADACSONYI CSAPATÉPÍTÉS

Kérj Árajánlatot!

Kiváló levegő, lenyűgöző panoráma, gyönyörű táj és finom borok várnak az 1 vagy 2 napos programon.

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

A boldogság háromszöge – BADACSONYI CSAPATÉPÍTÉS

 

1 vagy két napos élményekben gazdag csapatépítő program Badacsonyban és környékén. Fedezzétek fel velünk a Balaton, a Badacsony és a Balaton felvidék csodáit.

 

Résztvevők száma: 10-150 fő

 

A tó, a hegy és a bor találkozása – ideális nyári vagy kora őszi kikapcsolódás, amit további programokkal színesítünk.

 

Attól függően, hogy hányan vesztek részt a programon, több csapatban versenyezhettek egymással. Az egészséges versengést pedig este vacsorával és bor kóstolással fojtjuk le.

 

A badacsonyi csapatépítés során az alábbi programokkal készülünk:

SUP, azaz stand up paddle: nyáron vagy nagyon kora ősszel a badacsonyi strandról induló SUP túrával mozgatjuk át a csapatot. 

Ősszel a SUP túrát a Kisfaludy-kilátóhoz tett túrával helyettesítjük, ahol a csapattagok játékos feladatokat hajtanak végre vagy a bátrabbak kipróbálhatják magukat menedékkészítésben is.

 

Biciklis felvidéki túra: amíg az egyik csapat SUP túrán szeli a habokat, a csapat másik része sík terepen megkerüli a Badacsonyt és Kékkútnál érkezik vissza a célállomásra. A kerékpár túra során játékos helyismereti feladatokkal színesítjük a programot.

 

Geocaching a Szigligeti Várnál – a harmadik csapat beveszi a szigligeti várat, ahol a geocaching program során gyűjthetik a pontokat.

 

Este borkóstolóval, vacsorával zárjuk a napot.

 

2 napos csapatépítés esetén a második napot a vízen töltjük, egy hajókirándulás során kell a résztvevőknek Egy perc és nyersz típusú feladatokat megoldaniuk, míg a versenytárs csapat tutajépítésben bontakoztathatja ki kreativitását.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez