2024 április 13, szombat

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Képzeletbeli akadálypálya

Képzeletbeli akadálypálya

Kérj Árajánlatot!

Az egyik legviccesebb csapatépítő programunk – online. Egy fő küzd meg a képzeletbeli akadálypálya elemeivel, miközben a. többieknek ki kell találnia, hogy néz ki a pálya a valóságban.:)

A már megszokott csapatépítő tréningek mellett –  amikor a csapat összegyűlik és vállat vállnak vetve együtt teszitek meg a tréning összes lépését. -, egyre nagyobb jelentősége lesz az online megvalósítható csapatépítéseknek is.

A képzeletbeli akadálypálya egy tökéletes példa erre. A program megvalósítása a következőképpen zajlik: a résztvevőket első körben random (vagy előre megtervezett) 3-4 fős csapatokra osztjuk. A csapatok közül egy fő lesz az, aki az akadálypályán végighalad majd. Ezt tulajdonképpen bárhol megteheti, ahol rendelkezésre áll a megfelelő méretű mozgástér, legyen szó a saját kertről vagy akár parkról, sportályáról. Az ő feladata nem lesz más, mint bekötött szemmel végigmenni azon a képzeletbeli akadálypályán, amit neki alkottunk. Az instrukciókat tartalmazó hanganyagot hallgatva követi az utasításokat, átugrik a nem létező palánkokon és átmászik a kúszófolyosókon. Persze ezeken felül azért tartogatunk még néhány meglepetést is. A pálya teljesítését egy családtag, vagy barát segítségével rögzíti, majd az így elkészült videót megosztja csapattársaival. Az ő feladatuk a képzeletbeli pálya lehető legpontosabb rekonstruálása lesz a látottak alapján. A csapatok akár versenyezhetnek is, így a sorrendet a pontosan végrehajtott pályaút és a rekonstruált instrukciók adják meg.

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez