Gladiátor légvár

(0 Vásárlói vélemények)

70.000 Ft + ÁFA

Gyerekek kedvenc felfújható légvára, ahol egy felfújt kör közepén, egy gombán állva kell az ellenfelet letolni a „trónról”.

Leírás

Gladiátor légvár a kis harcosok kedvence

A gladiátor légvár a gyerekek kedvenc felfújható légvára, ahol a kör közepén, egy gombán állva kell az ellenfelet letolni a „trónról”. Nem tudsz vele mellélőni, ha olyan rendezvényt szervezel, ahol gyerekek is lesznek. Családi napok, sport napok és fesztiválok elmaradhatatlan szórakakoztató eszköze.

És ha őszinték vagyunk, mi magunk is imádjuk a gladiátor légvárat. Akkor képzeld el, amikor a gyerekek meglátják majd a rendezvényeden! Azon nem kell aggódni, hogy az eszköz kihasználatlan lesz, azon már inkább, hogy a rendezvény végén minden gyerkőcöt letudjunk csalogatni majd róla! A légvár a családinapok favoritja, de sport napokon és fesztiválokon is mindíg népes gyereksereg veszi körül.

Béreld ki rendezvényedre Te is a gladiátor légvárat, dobd fel vele a gyerekek szórakozását és biztos lehetsz benne, hogy a kis harcosok szuper élményekkel mennek haza és nagyon elégedettek lesznek!

A gladiátor légvár területigénye 5×5 méter, lehetőleg füves, vízszintes terület. Továbbá 220V áramforrás szükséges az üzemeltetéséhez.

A gladiátor légvár bérlés napi díja 8 órányi időtartamra: 70.000 Ft+ ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0

Ajánlatkérés:


preloader