2024 április 25, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Interaktív csapatépítő élménydobolás

Interaktív csapatépítő élménydobolás

Kérj Árajánlatot!

Élménydobolás, az interaktív csapatépítő program.
Izgalmas, kellemes és szórakoztató interaktív csapatépítő program, ami garanatáltan mindenkit jókedvre derít!

Hozzáadás az ajánlatkéréshez

Élménydobolás, az interaktív csapatépítő program

A közös zenélés élménye igazi csapatépítő program, ami összehozza az embereket! Együtt, közösen alkotni meg valami szépet és izgalmasat, új alapokra helyezi a tásrsaság összetartozását.  Az interaktív csapatépítő élménydobolás pontosan ezt adja! Izgalmas, kellemes és szórakoztató, ami garantáltan mindenkit jókedvre derít, ellazít és felejthetetlen élményben részesít! A programot profi doboktatók vezényelik le, melynek során az egyenként játszott egyszerű, majd bonyolultabbá váló és gyorsuló ritmusok egy teljes egésszé állnak össze, létrehozva a zenélés csodáját.

Ez a különleges csapatépítő program bepillantást nyújt a japán taiko dobok és a latin dobok világába. A taiko, „kövér dobot” jelent japánul és igen komoly múltra tekint vissza, hiszen már több mint 2000 évvel ezelőtt is használták Japánban. A többféle formájú és méretű dobokat először csatákban használták az ellenség megfélemlítésére, később pedig már a csapatok mozgásának koordinálására és a parancsok kiadására is bevetették őket, ugyanis a hangját még a csatatér másik végén is hallani lehetett. Fennmaradt ősi rajzokon látható, ahogyan az egyik katona viszi a hátán a taiko dobot, másik kettő pedig két oldalról üti azt. Így hát talán már érthető, hogy ezeken az ősi hangszereken játszani hatalmas energiákat szabadít fel és kivételes élmény, szuper csapatépítő program!

A latin zenéket pedig valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Vérpezsdítő, vidám és  minden érzéket beindító ritmusok, melyek biztosan jókedvre derítenek mindenkit. A buli hangulat nem fog elmaradni! Kell ennél több?

Mi magunk is kipróbáltuk az interaktív dobolást és az élmény felejthetetlen. A stressz elszállt, a feszültség oda, ami maradt; közös zenélés és fergeteges hangulat! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, legyen szó céges buliról, családi napról vagy csapatépítő tréningről, nem fogják megbánni!

Kapcsolódó termékek

Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez
Hozzáadás az ajánlatkéréshez