2024 április 22, hétfõ

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Csapatépítés: az egynapos álommelóhely projekt

Mutatjuk, hogyan csináljátok:

A hollywoodi filmek loft irodáiban és „A Világ Legmenőbb Munkahelye” versenyekről szóló cikkekben látja az ember lánya, fia a babzsákfoteles-műfüves fetrengőket és a csocsóasztallal, darts-szal és minden további földi jóval felszerelt szabadidős szobákat.
Aztán a kissé irigy kábulatból felocsúdva jobb esetben egy kényelmes irodai kanapéval be kell érnie, ahol egy magazint végiglapozva megihatja a kávéját az ebédszünet utolsó perceiben. Ami egyébként szuper dolog.

Na, de azért nem kell beérnie ennyivel mindenkinek, aki nem a munkahelyi kúlság kacsalábon forgó palotáit emelő, dübörgő startupok egyikénél vagy az IT, netán az elektronikai szektor csúcsragadozóinál dolgozik. Nem, nem arra célzunk, hogy holnap fel lehet mondani és helyet találni az imént említett terepen, mindezt egy csábító nyugágyért, vagy egy flipperért.
Ennél sokkal jobb tippünk van: varázsoljatok hőn szeretett irodátokból, munkahelyetekből egyetlen egy napra valóságos álommelóhelyet! Avagy mindig a házibulik a legjobb bulik, rendezzétek a következő csapatépítést házon belül! Így csináljátok:
1. Tűzzetek ki egy megfelelő dátumot, praktikusan mondjuk egy klassz pénteket! Mielőbb, hetekkel korábban, hogy a (be)futó projekteket, munkákat tudjátok úgy felhajtani, csoportosítani, hogy aznap csak a szükséges minimumon kell, hogy döcögjön a szekér.

2. Üljetek össze és beszéljétek meg, kinek mi a titkos munkahelyi kényelmi, szórakozási faktor vágya! Álmodozni jó és kell! Csak bátran!
Néhány ötlet:
– Munkahelyi séf?
– Masszőr?
– Közös jógaóra az irodában, munkaidő végén?
– Játékterem?
– Koktél bár?

3. A legvadabb elképzelésekből összeálló víziókon való sírva nevetés után jöhet egy kis reality check (mi az, ami meg is valósítható?), egy gyors budget felállítása és ezek alapján a szavazás!

4. Ha megvan a terv, akkor pár operatív dolgokban ügyes kolléga, kollegina gyorsan leszervezheti az álompénteket, megrendelheti a kiválasztott szolgáltatásokat.

5. Ne felejtsétek el jó látványosan bevésni a naptárotokba a dolgot! Pár hét szorgos hangya üzemmód után pedig jöhet, aminek jönnie kell! Érezzétek jól magatokat!
Ha kedvet kaptatok az egynapos álommelóhely projekthez, böngésszétek át eszközlistánkat! A fent említett csocsótól, flippertől, dartstól kezdve, a valódi pókerasztalos Texas Hold’em-en keresztül, a retró videójátékon át a boxgépig számtalan szuper eszközzel tudunk hozzájárulni a felejthetetlen csapatépítésetekhez!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük