2024 április 25, csütörtök

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

5 dolog, amivel elkápráztathatjuk a munkatársakban lakozó gyerekeket

 

Közeleg a május, amiről legtöbbünknek az anyák napja jut eszünkbe. Nem is árt időben kitalálni, mivel tudnánk megfelelő módon kedveskedni nekik, az édesanyáknak. Megsúgjuk: egy szívből jövő köszönetnyilvánítással és egy kis együtt töltött, minőségi idővel. Na, de van egy másik fontos, jeles nap is ebben a hónapban, amiről kár lenne megfeledkezni: a gyereknap.

 

Olvasd el blogbejegyzésünket!
Szuper eszközök nagyoknak gyereknapra

 

Most nem csak, sőt elsősorban nem az igazi gyerekekre gondolunk, hanem a mindannyiunkban, felnőttekben is ott lakozó gyermeki énre, aminek igenis kell a törődés, odafigyelés, legalább néhanapján. Itt a remek alkalom! Felejthetetlen élményt adhatunk a dolgozóinknak, munkatársainknak, ha idén meglepjük a csapatot egy hamisítatlan gyereknapi banzájjal. Amiből természetesen az önfeledt játékra, tombolásra kiéhezett kollégák gyerekeit sem kell kizárni… Bőven van idő a szervezésre, a jeles nap idén május 28-ra esik.

 

Hatalmas eszközparkunkból gondosan kiválasztottunk 5-öt, amikkel garantáltan előcsalogathatjuk a munkatársak lurkó énjét. Lássuk!

 

  1. Élő csocsó

Egy játék, aminek már a koncepciója is vicces. Egy foci-változat, amiben nincsenek ütközések, a nevetés viszont garantált. Arról nem is beszélve, hogy a labdarúgásnak ez a módja igen komoly csapatmunkát és összhangot igényel, ha kicsit is komolyan vesszük és megpróbálunk túljárni az ellenfél eszén. Az élő csocsó a tökéletes csapatépítő játék.

 

  1. Rodeo rafting

Szívesen elvinnéd a társaságot vadvízi evezésre, de visszatart a hideg víz? A rodeó raft – egy, a rodeó bikához hasonló elven működő eszköz – segítségével biztonságos körülmények között, szárazon próbálhatjátok ki! A bátor játékosnak egy kiszámíthatatlanul mozgó csónakon kell minél tovább fennmaradnia. A játék az egyensúlyérzéket, az ügyességet és az állóképességet teszi próbára, a zuhanás pedig elkerülhetetlennek tűnik, de nem baj, mert végül úgyis puhára esünk.

 

  1. Sumo

A sumo ez egyik legmeghökkentőbb és legszórakoztatóbb küzdősport. Van egy jó hírünk: most ti is belebújhattok egy sumo harcos bőrébe, méghozzá úgy, hogy nem kell előtte 3 éven át degeszre enni magatokat. Sumo jelmezeinknek köszönhetően a rendezvényeteken kipróbálhatjátok, hogyan lehet igazán kecsesen kitolni valakit egy nagy körből, vagy ledönteni a lábáról. Eláruljuk: kecsesen sehogy. Mindemellett valódi szórakozás harcosoknak és nézőknek egyaránt, nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek is. „Hakkeyoi!”

 

  1. Bagjump

Szabadesés gumikötél és ejtőernyő nélkül. Izgalmasan hangzik? Tegyétek próbára bátorságotokat és ugorjatok le a magasból a Bagjump- ra, egy hatalmas felfújt párnára. A biztonságról profi instruktoraink és a fejlett technológia gondoskodnak, a ti feladatotok csupán annyi, hogy ugorjatok. Az eszköz 8 méteres toronnyal is elérhető. Extrém mókára fel!

 

  1. Airsoft

Kicsit inkább a férfiú kollégákra gondolva, de a szexista gondolatokat félresöpörve, a játék bárkinek szuperizgalmas kaland lehet, aki elég bátor hozzá.

A csapatoddal ellenséges területre értetek… Minden érzéketek kiélesedik, az adrenalin szétárad az ereitekben. És már hallod is, hogy tüzelnek rátok! De a feladatot mindenáron teljesíteni kell!

Az Airsoft élethű fegyverreplikái valódi harci hangulatot varázsolnak. A biztonságról megfelelő védőfelszerelések és instruktorok felügyelete gondosodik.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük