2024 július 23, kedd

Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Őszi csapatépítők, amik garantáltan összerántják a csapatot

Lassan vége a nyárnak, mindenki visszatér a szabadságáról, így az időpont éppen megfelelő egy jó kis őszi csapatépítő megszervezésére. Összeszedtünk 5 olyan típust, amelyekből garantáltan mindenki megtalálja a neki valót.
Home office utánra olyan őszi csapatépítő programokat hoztunk, melyek garantáltan összerántják a csapatot.
Lassan vége a nyárnak, mindenki visszatér a szabadságáról, így az időpont éppen megfelelő egy jó kis őszi csapatépítő megszervezésére. Összeszedtünk 5 olyan típust, amelyekből garantáltan mindenki megtalálja a neki valót.
1. Ínyenceknek
Ha ősz, akkor szőlő, ha szőlő, akkor bor, ha bor, akkor borkóstoló. Több pincészet is szervez  csapatépítőt, elutazhatunk akár Villányig, de ha a főváros közelében maradnánk, etyeki pincéket is meglátogathatunk. A borkóstolók rendszerint kiegészíthetők vacsorával, borkorcsolyával, és egyéb élményprogrammal, legyen szó élményszüretről, nyomozós játékról, kincskeresésről vagy rendhagyó történelemóráról. A finom magyar borok garantálják a jó hangulatot, ami a legjobb alap egy sikeres csapatépítőhöz. Ínyenceknek még remek lehetőség a csapatépítő főzés is, ahol a világ ízeit megfőzhetik, miközben a közös munka még jobban összekovácsolja a munkatársakat.
2. Kreatívoknak
Akik nem versengeni szeretnének egymással egy csapatépítő során, hanem közösen alkotni, azok is számtalan lehetőség közül választhatnak. Az egyik ilyen például a közös festés, amelyet beltéren is megvalósíthatunk rossz idő esetén, de egy kellemes, meleg őszi délutánon akár egy festői környezetet is választhatunk, ahol garantáltan kisimulnak az idegeink. Részt vehetünk egyedi kerámia készítő workshopon is.
3. Adrenalinra éhezőknek
Egy mocsaras dzsiptúrán remekül levezethető az irodai stressz, de egy Trabi túrának is megvan a maga varázsa. Az igazi zúzda-programok során pedig a részvevők egy hatalmas kalapáccsal verhetik szét kiszuperált munkaeszközeiket, például a telefont, a számítógépet, vagy akár egy kocsit is. A legkeményebbeknek ajánljuk még a tankvezetést, a quadozást , a dodgebowzást, a barlangtúrát, vagy a raftingot.
4. Felfedezőknek
Imádjátok a rejtvényeket és a szebbnél szebb városokban kószálást? Akkor például a The Challange játékot nektek találták ki. Egy kalandos utazás során megismerhetitek Budapest hihetetlen történetét. A játék végére olyan információkkal lehettek gazdagabbak, melyekről talán elsőre azt hihetnétek, hogy egy hollywoodi forgatókönyvíró fejéből pattantak ki. Ha pedig a város helyett inkább a természetet választjátok, a geocaching a nektek való választás.
5. Segítőknek
Egyre gyakoribbak a karitatív csapatépítések, amikor a cég alkalmazottai valamilyen társadalmilag hasznos, önkéntes munkát végeznek. A program során nincs versenyhelyzet, a csapatok más-más feladaton dolgozhatnak, kezelhető létszámban. A dolgozók valami társadalmilag hasznos, maradandó dolgot alkotnak, amire büszke lehet mindenki az idő múlásával is.
Találjátok meg a számotokra legmegfelelőbbet (további tippeket itt találsz), és vágjatok bele, így nem csak egy maradandó élménnyel lesztek gazdagabbak, de a hosszú home office után a csapat is újra összerázódhat. Ha pedig teljesen egyedi csapatépítésre vágytok, keressetek minket!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük