Ugrás a "Széchenyi 2020 - GINOP-9.1.1-21 Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram" oldalra

Legjobb céges családi nap programok

Program tippek családi nap szervezéséhez

A céges családi napok a csapatépítések a céges rendezvények pro kategóriájába tartoznak, hiszen nem csak a kollégák, hanem a családjuk, gyerekeik szórakoztatásáról is gondoskodunk. Így az első és legfontosabb, hogy a szervezés elején végezz egy kisebb demográfiai kutatást. Milyen életkorú és milyen nemű lesz a vendégsereg. Általános szabály, hogy a gyerekeket a legkönnyebb lekötni, mindemellett viszont gondoskodni kell a változatos szórakoztatásukról, arról, hogy szüleikkel közösen és egyedül is tudják élvezni a programokat.
Egy jól sikerült családi nap élménye olyan plusz löketet ad a csapatnak, aminek pozitív hatása nagyon sokáig érezhető lesz a munkanapokban is.

Így hát mi most segítünk neked, és ajánlunk néhány igazán szórakoztató közös családi nap program lehetőséget, a felnőtteken túl a különböző korú kisgyerekeknek is.

Kézműves foglalkozás

 

Ez az a program, ami 2 éves kortól minden gyerek számára tuti befutó! Az alkotás szabadságánál kevés felszabadítóbb élmény van, és mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb és legizgalmasabb technikát korosztálytól függetlenül. Rajzolhatnak, festhetnek,

decoupage technikát tanulhatnak, vagy spatula bábut készíthetnek, de az origami és a gyöngyfűzés is a program része lehet, amit szakképzett animátorok segítsége mellett könnyen elsajátíthat az egész család, és a nap végén haza vihetik az együtt elkészített remekműveket, amik szép emlékek lesznek egy szuper családi napról.

Tollas, Ping pong, Petanque, Élő kugli, Csocsó

 

Ezek a játékok, sportok mind-mind ismertek az egész család körében, és mindegyik olyan elfoglaltság, amihez tapasztalataink alapján szívesen beáll az egész család játszani, megmérkőzni! Vagyis ezekkel nem lehet mellé lőni egy családi napon, akármilyen korosztályról beszélünk is, de leginkább 6-7 éves kortól tudnak a gyerekek is igazán bekapcsolódni ezekbe a programokba. Mi azt javasoljuk, hogy legalább egy ezek közül legyen a te családi napodon is elérhető!

 

Légvárak és trambulinok

 

Mindkettőből létezik többféle típus, így könnyebb a választás a gyerekek korának megfelelően. Például az Eurobungee trambulin remek szórakozás a legkisebbektől a nagyobb gyerekeknek is, hiszen biztonsági kötéllel vannak rögzítve, miközben animátorok segítenek nekik.
A felfújható mászófal, vagy akadálypálya pedig remek kihívás és szórakozás a nagyobbak számára is egy családi napon.

Az biztos, hogy olyat még nem láttunk, hogy egy családi napon ezek az eszközök üresen álltak volna….

Twister mászófal, Buborék foci, Zorb

 

Egy kis extrém szórakozás az egész családnak! Ezek a szórakoztató eszközök izgalmas szórakozást kínálnak, na meg sok nevetést. Mindegyik eszköz nyújt egy kis kihívást, és garantáltan ad a rendezvénynek vicces és szórakoztató pillanatokat! De ha ilyen eszközökre vágysz rendezvényeden, a kor a limit 7-éves kortól indul, ezt ne felejtsd el!

Biliárdfoci, Élőcsocsó, Célba rúgás, Darts foci

Igazi sportos szórakozás. Ezek a szórakoztató-, és egyben sporteszközök remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy akár az egész család beszálljon a játékba és egy csapatként vetélkedjen a győzelemért! Izgalmas, közösségépítő programok, garantáltan sok nevetéssel, egy pörgős családi naphoz! 🙂

+Tipp

És végül, de nem utolsó sorban, ha szeretnéd leegyszerűsíteni a szervezést és minden korosztály szórakozásáról gondoskodni, nézz szét csomagajánlataink között! Az elmúlt 7 év tapasztalatai alapján válogattunk össze különböző programokat, különböző igényekhez. 🙂

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük